Így dolgozunk

1

Igények felmérése

Első lépésként egy online meeting keretein belül tisztázzuk az igényeket, a szükséges funkciókat és azok megvalósításának lehetőségeit. Begyűjtjük a szöveges és képi tartalmakat, majd minezek ismeretében megkezdjük a tervezést.

2

Drótváz kialakítása

Az igények és a tartalom ismeretében elkészítjük a szükséges oldalak drótvázát, asztali és mobil nézetben. Ez egy egyszerű terv, amely csupán a képek és a tartalmak helyét, az űrlapok felépítését és a különböző tartalmi elemek egymáshoz való viszonyát hivatott megjeleníteni. A drótváz elkészültekor egy újabb meeting keretein belül átbeszéljük, hogy minden a megfelelő helyen / oldalon jelenik-e meg vagy van esetleg szükséges valamilyen módosítás.

3

Design megtervezése

Az elfogadott drótvázak alapján kialakításra kerül a design. Ez már tartalmazza a brand színeit, a betűtípusokat, képeket és minden grafikai formázást, ami életre kelti a drótvázban tisztázott tartalmakat.

4

Fejlesztés

Az elfogadott designtervek alapján felépítjük a weboldalt az előre tisztázott alapokon. Emellett felöltjük a tartalmakat és előkészítjük az oldalt az átadásra.

5

Átadás

Elmagyarázzuk az elkészült weboldal működését és segítünk elindítani azt, hogy saját magad is tudj tartalmat generálni rá.

6

Üzemeltetés és támogatás

Ha nem szeretnél foglalkozni a weboldalad naprakészen tartásával, vagy időközben merül fel problémád vagy új igényed, frodulj hozzánk bizalommal. Vállaljuk weboldalak üzemeltetését, karbantartását és akár bővítését.

Contact form

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot !

Küldj nekünk üzenetet és mi egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Az űrlap kitöltésével és elküldésével elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

COMPASS MARKETING KFT.

Csapatunk 2020-ban lépett a piacra azzal a céllal, hogy minőségorientált szolgáltatásunk révén kis és közepes vállalkozásokat támogassunk a fejlődésükben. Törekszünk a legmagasabb szinten képviselni a szakmánkat. Hosszútávú együttműködésre törekszünk, amelyhez szerintünk az ügyfeleink elégedettségén keresztül vezet az út.

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

Széchenyi 2020