Hozzuk ki a vállalkozásodból a maximumot

Mi irányt mutatunk és végig támogatunk a közösen kijelölt úton


laptop
chart1
chart2

KÖVESS MINKET

Bízz meg minket, ha te is...

  • növelni akarod a bevételeidet

  • jobb megjelenést szeretnél

  • nagyobb forgalmat szeretnél elérni

  • szeretnéd fejleszteni a szolgáltatásodat vagy a termékedet

  • jobb vevői kört szeretnél megcélozni

  • megnyerő kommunikációt szeretnél vállalkozásodnak

  • több információt szeretnél a vevőidről vagy a vállalkozásodról

  • költséghatékonyan és mérhetően szeretnél reklámozni

Írd meg nekünk, miben segíthetünk

Az űrlap kitöltésével és elküldésével elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Chart3

Hogyan tudunk segíteni?

Együttműködési formák

MINIPROJEKT

Avagy “a puding próbája az evés”. A miniprojekt során egy kvázi kisebb célt tűzünk ki, mely során megtapasztalhatod, milyen velünk együtt dolgozni. Természetesen a kockázatok ennél a projektnél a legalacsonyabbak, így tényleg eldöntheted a projekt során, mennyire nyertük el a tetszésedet.

Anyagi ráfordítás

Erőforrások lekötése

Elköteleződés mértéke

Időtartam

HAVI CSOMAG

Minőségi tartalmakat készítünk neked minden hónapban. A havi szintű együttműködés előfeltételeként előzetesen méréseket végzünk és kialakítjuk vállalkozásod növekedési stratégáját. Ezt követően, ehhez a stratégiához illeszkedve biztosítjuk folyamatosan marketing jelenléted mind az online, mind pedig az offline térben. Számodra azt jelenti, hogy egy fenntartható alacsony havi költség, folyamatos növekedést eredményez vállalkozásod számára.

Anyagi ráfordítás

Erőforrások lekötése

Elköteleződés mértéke

Időtartam

KAMPÁNY

Azoknak ajánljuk, akik egy adott időszakra szeretnének forgalomnövekedést elérni A teljes célközönséged elérése, valamint az információ eljuttatása hozzájuk a cél. Természetesen eldöntheted, hogy csak a kampány megtervezését kéred tőlünk, vagy akár a megvalósításban is segítségedre lehetünk. Egy eseményt megelőzően vagy egy termék piacra vezetésénél használjuk, továbbá szezonális hírdetések és különböző akciók esetében jellemző.

Anyagi ráfordítás

Erőforrások lekötése

Elköteleződés mértéke

Időtartam

Ismerd meg a folyamatunk!

Ezen az úton fogunk közösen végighaladni

1

Személyre szabott diagnosztika

Adatelemzés nélkül nem készülhet jó stratégia, ezért szolgáltatásunk első eleme a vállalkozásod piaci környezetének átfogó elemzésével kezdődik, mely során megvizsgáljuk a szervezet – üzletág – marketing és üzleti környezetét, céljait, eddig megfogalmazott és alkalmazott stratégiáit és tevékenységeit, a rendelkezésre álló erőforrásokat azért, hogy feltárjuk a problematikus területeket, és javaslatokat fogalmazzunk meg a marketingteljesítmény javítására.

Folyamat 1
Folyamat 2

2

Növekedési stratégia kidolgozása

A diagosztika során feltárt stratégiakönnyítő és -nehezítő körülmények figyelembevételével kijelöljük a szervezet számára a potenciális növekedési lehetőségeket (termék-piac viszonylatban). Mindez, természetesen a vállalkozásod egyedi helyzetét figyelembe véve, magába foglalja például a piacválasztást, a megkülönböztető előnyt, valamint az egyes marketing-mix és kereskedelmi stratégiákat is.

3

Megvalósítás

Szolgáltatásunk harmadik eleme a taktikai eszközök megvalósítására tér ki. A taktikai döntéseknek a stratégiai tervre kell épülniük, amely átfogó diagnosztikából származó adatokra támaszkodik. A minőségi online tartalmakat valamint az offline eszközöket elkészítjük és alkalmazzunk. ( pl: a grafika, fotók, videók, cikkek készítése, táblák, csomagolások, reklámanyagok gyártása)

4

Eredményességmérés

Sikerességünk szempontjából mindenképp ismernünk kell, hogy a stratégiánkhoz kapcsolódó taktikai (megvalósítási) eszközök milyen hatékonysággal kerültek bevetésre. Szolgáltatásaink utolsó eleme ezért is az eredményességmérés, hisz a folyamatosan változó piaci környezetben semmit sem tekinthetünk állandónak, így a kidolgozott stratégiát és az ahhoz tartozó eszközök hatásait mindenképp különböző mérőszámokkal tartjuk célszerűnek megvizsgálni. Szolgáltatás-csomagunk ezen része egyrészt visszajelzést ad ügyfeleinknek is az egyes kidolgozott és megvalósított marketing és kereskedelmi eszközök hatékonyságáról, másrészt lehetővé teszi a folyamatos fejlődés fenntartását is, hisz az újabb és újabb mérések lehetővé teszik a taktikai eszközök

Folyamat 3 mobil
Folyamat 3 calendar
Folyamat 3 chart1
Folyamat 3 chart2

Mit mondanak rólunk?

Ügyfeleink véleménye

Profilkép

Szigeti Stacey

Fastrrr Kft.


“Örülök, hogy a Compass Marketing csapatát választottuk! Pontos, gyors munkavégzés, profi hozzáállás jellemezte a közös munkánkat. Nagyon szeretünk együtt dolgozni, hiszen rögtön megértette a csapat, hogy mire van szükségünk. Tiszta szívből ajánlom őket bárkinek!”

Profilkép

Dr. Császár Zita

Császár Dental


“Nagyon alaposak és kedvesek! Mindent meg tudunk beszélni, amit nagyon szeretek!”

Profilkép

Tóth Péter

Tóth Autó


“A magas minőséget amit várok, teljes mértékben megkapom!”

Csapat
Ismerj meg minket

Ismerj meg minket

Csapatunk 2020-ban lépett a piacra azzal a céllal, hogy minőségorientált szolgáltatásunk révén kis-és közepes vállalkozásokat támogassunk a fejlődésükben. Arra törekszünk, hogy magas szinten képviseljük a szakmánkat, hosszú távú együttműködést alakítsunk ki, amelyhez szerintünk az ügyfeleink elégedettségén keresztül vezet az út.

Contact form

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot !

Küldj nekünk üzenetet és mi egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Az űrlap kitöltésével és elküldésével elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

COMPASS MARKETING KFT.

Csapatunk 2020-ban lépett a piacra azzal a céllal, hogy minőségorientált szolgáltatásunk révén kis és közepes vállalkozásokat támogassunk a fejlődésükben. Törekszünk a legmagasabb szinten képviselni a szakmánkat. Hosszútávú együttműködésre törekszünk, amelyhez szerintünk az ügyfeleink elégedettségén keresztül vezet az út.

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

Széchenyi 2020