Eredményességmérés

Sikerességünk szempontjából mindenképp ismernünk kell, hogy a stratégiánkhoz kapcsolódó taktikai (megvalósítási) eszközök milyen hatékonysággal kerültek bevetésre. Szolgáltatásaink utolsó eleme ezért is az eredményességmérés, hisz az állandóan változó piaci környezetben semmit sem tekinthetünk állandónak, így a kidolgozott stratégiát és az ahhoz tartozó eszközök hatásait mindenképp különböző mérőszámokkal tartjuk célszerűnek megvizsgálni. Szolgáltatás-csomagunk ezen része egyrészt visszajelzést ad ügyfeleinknek is az egyes kidolgozott és megvalósított marketing és kereskedelmi eszközök hatékonyságáról, másrészt lehetővé teszi a folyamatos fejlődés fenntartását is, hisz az újabb és újabb mérések lehetővé teszik a taktikai eszközök finomhangolását.

Módszerek

  • Komplex mutatórendszerek bevezetése

  • Web-analitika, online kommunikáció eredményesség mérése

  • Kommunikációs tartalmak eredményessége

Contact form

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot !

Küldj nekünk üzenetet és mi egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Az űrlap kitöltésével és elküldésével elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

COMPASS MARKETING KFT.

Csapatunk 2020-ban lépett a piacra azzal a céllal, hogy minőségorientált szolgáltatásunk révén kis és közepes vállalkozásokat támogassunk a fejlődésükben. Törekszünk a legmagasabb szinten képviselni a szakmánkat. Hosszútávú együttműködésre törekszünk, amelyhez szerintünk az ügyfeleink elégedettségén keresztül vezet az út.

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

Széchenyi 2020